Bolaget ska bedriva företagsevent med matlagning, matlagningskurser för privata personer i slutna sällskap, vin-, grappa- och dryckesprovningar, driva vin- och grappaklubb, matfotografering och matstyling för reklam och redaktionellt arbete, uthyrning av kökstudio samt därmed förenlig verksamhet.
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 21 093 | 15 913 | 9 231 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 9 | 3 636 | 2 789 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -128 | 3 634 | 2 786 |
Årets resultat (tkr) | 4 | 2 393 | 2 180 |
Summa tillgångar (tkr) | 10 867 | 10 528 | 4 859 |
Antal anställda | 29 | 20 | 7 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 21 093 | 15 913 | 9 231 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 9 | 3 636 | 2 789 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -128 | 3 634 | 2 786 |
Årets resultat (tkr) | 4 | 2 393 | 2 180 |
TILLGÅNGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 5 392 | 3 616 | 304 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 5 475 | 6 913 | 4 555 |
Tillgångar (tkr) | 10 867 | 10 528 | 4 859 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 4 833 | 4 829 | 2 587 |
Obeskattade reserver (tkr) | 760 | 950 | 350 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 116 | 200 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 4 157 | 4 549 | 1 923 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 10 867 | 10 528 | 4 859 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 29 | 20 | 7 |
Omsättning per anställd (tkr) | 727 | 796 | 1 319 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | 22.9% | 30.2% |
Soliditet | 49.5% | 52.4% | 58.4% |
Kassalikviditet | 128.4% | 146.6% | 233.2% |
Bolaget ska bedriva företagsevent med matlagning, matlagningskurser för privata personer i slutna sällskap, vin-, grappa- och dryckesprovningar, driva vin- och grappaklubb, matfotografering och matstyling för reklam och redaktionellt arbete, uthyrning av kökstudio samt därmed förenlig verksamhet.